Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bilgisayar Almak İsteyenlerin İlk Tercihi

Bilgisayar satın alırken isteklerimizi

Bilgisayar satın alırken isteklerimizi iyi karşılaması adına araştırma yapmak oldukça önemlidir. Garanti, teknik servis ve yedek parçalar gibi hizmetlerden ötürü bilgisayar kadar onu nereden aldığımız da oldukça önemlidir. Vanda faaliyet gösteren firmamız, aradığınız tüm bu kriterleri en iyi şekilde karşılayarak sizlere hizmet vermektedir. Bünyemizde çalışan elemanlarımız size her türlü desteği sağlamaktadır. Bu sayede ihtiyacınıza en uygun bilgisayar modelini bulabilirsiniz.

Değerli müşterilerimiz için en bilindik markaların çeşitli bilgisayar modellerini satışa sunuyoruz. Kaliteli ve son teknoloji bilgisayarları en hesaplı fiyatlar ile sizlere ulaştırıyoruz. İşimizi en iyi ve eksiksiz şekilde yapmamız sayesinde Vanda bilgisayar satıcıları arasında müşterilerin en çok tercih ettiği firma olmayı sürdürüyoruz.

Bilgisayar Tamirinde Garantili Hizmet

Bilgisayar satışında göstermiş olduğumuz kaliteli hizmeti bilgisayar tamiri konusunda da göstermeye devam ediyoruz. Profesyonel teknik servis ekibimiz ile bilgisayarınızın bakımını ve tamirini en eksiksiz şekilde yapmaktayız. Firmamız güvencesiyle yapılan tamirat için en üst kalite garantisi sunmaktayız. Bilgisayarınızın tüm eksikliklerini ve problemlerini gidererek sizlere en sağlam şekilde teslim ediyoruz.

Ayrıca farklı birçok bilgisayar markasının yedek parçalarının da satışını yapmaktayız. Aradığınız tüm yedek parçaları firmamızda bulabilirsiniz. Vandaki bilgisayar yedek malzeme satıcıları arasında profesyonel hizmetimiz ile öne çıkmaya devam ediyoruz. Bilgisayar satışında olduğu gibi tamirinde ve yedek parça teminatında da sizlerin ilk tercihi olmayı sürdürüyoruz.