Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En Hesaplı Otobüs Bileti Farkvar.com 

Yolculuk yapmak istediğimizde ulaşım

Yolculuk yapmak istediğimizde ulaşım seçenekleri, gidilmek istenilen yer hakkında bilgiler, ulaşım firmaları hakkında araştırmalar, ulaşılacak yere vardıktan sonra gidilecek yere nasıl ulaşılacağı konularında onlarca soru aklımızı kurcalar. Tatilimizi veya seyahatimizi uygun ulaşım fiyatları ile yapabilmek için araştırma yapmak gerekir. Bunun için birçok seyahat sitesini takibe alır, ulaşım firmalarını takip etmeye çalışır, hatta bu araştırmaları o kadar çok kaynak üzerinden yapmak zorunda kalırız ki karmaşadan bütçemize uygun otobüs bileti veya uçak bileti fırsatlarını bile kaçırırız.

Farkvar.com

Farkvar.com tüm bu sorunları ortadan kaldırmak ve sizlere en keyifli seyahat deneyimini yaşatmak için kurulmuştur.

Yüzlerce otobüs ve havayolu firması ile çalışan Farkvar.com’dan gereksiz ayrıntılarla uğraşmadan ve bilgi edinmek için zaman harcamadan gitmek istediğiniz yere dilediğiniz firmadan en uygun online bileti alabilmeniz mümkün!

Farkvar.com Otobüs Bileti

Farkvar.com ile online otobüs bileti almak artık çok kolay. Sitemizin ana sayfasında yer alan Otobüs Bileti ekranından Nereden, Nereye ve Gidiş Tarihi kısmında gerekli bilgileri yazarak Bana Bilet Bul kısmına tıkladığınızda online biletinizi almak için neredeyse tüm işlemleri tamamlamış oluyorsunuz. Gelişmiş sistemimiz yüzlerce otobüs firmasından girmiş olduğunuz bilgilere göre saniyeler içinde tarama yaparak size en uygun fiyatlı otobüs biletlerini sıralayacak. Bundan sonra sadece yapmanız gereken yolculuk yapmak istediğiniz firmaya karar verip, online bilet ödemenizi gerçekleştirmektir. Ödeme seçeneklerindeki kolaylıklar ve güvenli ödeme sistemimiz ile gönül rahatlığı ile farkvar.com otobüs bileti alabilir ve konforlu seyahatin keyfini çıkarabilirsiniz. Bu adımdan sonra dilerseniz sitemiz içinde yer alan seyahat yazılarımızı inceleyebilir, gideceğiniz yer ile ilgili detaylı rehber bilgilere ulaşabilirsiniz.

Farkvar.com Uçak Bileti

Farkvar.com ile online otobüs bileti almak kadar uçak bileti almak da kolaydır. Farkvar.com uçak bileti ekranımızdan gideceğiniz yer ve seyahat etmek istediğiniz tarihler ile ilgili birkaç bilgiyi girdikten sonra uçuş düzenleyen yüzlerce havayolundan tarama yapan sistemimiz size saniyeler içinde en uygun fiyatlı uçuşları sıralayacak. Size en uygun havayolu firması ve en uygun fiyatlı uçak biletine karar verdikten sonra online ödeme seçeneklerinden biri ile hemen Farkvar.com uçak biletini alabilirsiniz. Hem Türkiye’deki hem de uluslararası seyahatleriniz için hizmet veren Farkvar.com, hem uygun ulaşım fiyatları hem de en iyi ulaşım firmalarının konforuna kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmanızı garanti ediyor.

Farkvar.com Müşteri Hizmetleri

7/24 sizlere hizmet veren Farkvar.com müşteri hizmetleri ve çağrı merkezi ekiplerimiz sizlere sormak istediğiniz her konuda detaylı bilgi sağlayarak süreçler ile ilgili yardımcı olacaktır.

Farkvar.com İletişim

Farkvar.com iletişimin her zaman önemli olduğunun bilinci ile hareket etmektedir. internet adresimiz üzerinden Farkvar.com’a kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Farkvar.com adresimiz Farkvar İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Esenbey Mahallesi Şefik Soyer Meydanı 2/1 Kendirli Panorama Kat: 6 NO: 36 MERKEZ/Niğde’dir. Farkvar.com telefon numaramız 0850 346 51 51’dir. Ofislerimiz Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe ve Cuma günleri 08:30 ile 18:00 arasında çalışmaktadır.

Farkvar.com Bilet İptali

Farkvar.com bilet iptali taleplerinde, alınan uçak biletleri ve otobüs biletleri iptal/iade/değişim işlemlerinde, ulaşım firmalarının belirlediği kurallar, prensipler ve düzenlemeler geçerlidir. Ulaşım firmaları tarafından iptal edilen seferler mücbir nedenler ile gerçekleşir ve yolculara firma tarafından önceden bilgilendirmeler yapılır. Bu iptallerde cezai hiçbir işlem yapılmaz.

Yolcuların şahsi nedenleri ile yapılacak iptal/iade/değişim durumlarında otobüs firmaları veya havayolu firmalarının iptal/iade/ değişim kuralları geçerlidir. Otobüs firmaları veya havayolu firmaları iade işlemini onayladıklarında iadelerin banka ve kredi kartlarına yansıma süreleri bankalara göre değişim göstermektedir. Metro Turizm firmasından alınan tüm biletlerde firmanın kendi prensip ve kuralları gereği iptal/iade/ değişim işlemlerini firmanın kendi çağrı merkezi ile görüşerek yapabilirsiniz. Otobüs bileti iade işlemi başladığında ve onayladığında biletiniz tarafınıza 0 kesintisiz komisyon ile iade edilir. Otobüs veya uçak seyahatlerinizde otobüs sefer saatini veya uçuş saatini kaçırdığınızda ve bu durumdan dolayı iade taleplerinizde firmaların kuralları gereği otobüs veya havayolu firmaları ile görüşmeniz gerekmektedir.

Farkvar.com Sosyal Medya

Sosyal medya kullanıcıları ile iletişim halinde olan Farkvar.com sosyal medya hesapları aşağıda yer almaktadır. Bu hesaplarımızdan Farkvar.com eğlenceli ve faydalı faydalı içerikleri ile sizlerle buluşmaktadır.

Instagram:    https://instagram.com/farkvarTR

Twitter:        https://twitter.com/farkvartr

Facebook:     https://facebook.com/farkvarTR/