Ticari Cezayir Vizesi

Ticari Cezayir Vizesi

PAYLAŞ

İş amacıyla Cezayir ziyareti yapmayı düşünen müşterilerimiz için harika fırsatlarımız var. Ticari Cezayir vizesi; sektörde ki gelişmeleri, Cezayir de yaşayan müşteri ziyaretlerini, teknolojileri ya da yatırım fırsatı arayan iş adamları taraftan tercih edilen vize türüdür. Ticari Cezayir vizesi için ya da farklı opsiyon mümkün 1 aylık tek girişli 3 aylık çok girişli olarak rahatlıkla alınabilir.

Ticari Cezayir Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Cezayir’i ticari anlamda ziyaret etmek ve iş yapmak istiyor ya da bir çalışanınızı göndermek istiyorsanız evrak istekleri oldukça farklı olacaktır. Bizler ikisini de ele alacağız.

Şirket Çalışanı İçin gerekli evraklar şu şekildedir:

  • 2 Adet biometrik vesikalık resim
  • Kimlik Fotokopisi
  • Cezayir’de bağlantı kuracağınız kurumun, belediye tarafından onaylı davetiyesi
  • Şirket antetli kağıda, konsolosluk için seyahat detaylarını belirten ıslak imzalı, kaşeli dilekçe
  • İş yerinizin imza sirküleri
  • İş yerinizin son dönem vergi levhası
  • SSK işe giriş bildirgesinin fotokopisi
  • Barkodlu SGK hizmet dökümü (E-Devlet üzerinden alınabilir.)
  • İş Sözleşmesi (Islak imza ve kaşeli)
  • İletişim bilgileriniz
  • 9 ay geçerlilik süresi bulunan pasaport

Şirket Ortağı ya da Sahipleri İçin gerekli evraklar şu şekildedir:

  • Kimlik Fotokopisi
  • Cezayir’de bağlantı kuracağınız firmanın, belediye tarafından onaylı davetiyesi
  • Şirket antetli kağıda, konsolosluk için seyahat detaylarını belirten ıslak imzalı, kaşeli dilekçe
  • İş yerinizin imza sirküleri
  • İş yerinizin son dönem vergi levhası
  • İletişim Bilgileriniz
  • 9 ay geçerlilik süresi bulunan pasaport

Detaylı bilgi, ücret bilgisi ve hızlı bir şekilde işlemlerinizi halledip Cezayir vizesi almak için bizleri arayabilirsiniz.

PAYLAŞ