Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Savaş Yalnızca Erkeklere Özel Değildir

Yalnızca erkek savaşçıların yer

Yalnızca erkek savaşçıların yer aldığı tarihi film ve dizilerden sıkılanlar için önerimiz Vikings. Bu dizide tarihe damga vuran kral Ragnar Lothbrok’un yanı sıra oldukça başarılı ve cesur savaşçı eşi Lagertha’nın hayatını yakından tanıyabilirsiniz. Vikinglerin bildiği ve sevdiği tek şey savaş diyebiliriz. Dünyaya kan akıtmak için gelen bu savaşçı ırk, aynı zamanda kadınlarıyla da dikkat çekmeyi başarıyor.

Birçok ulus ve Irka göre farklı olan bu insanlar, kadınlarına oldukça fazla önem veriyor ve onları kendilerinden pekte farklı görmüyor. Savaşmak isteyen birçok cesur kadınında savaşlarda yer aldığı, hatta ön safhalarda dahi bulunduğu bu dizi sizleri etkilemeyi başaracak. Dönemin görselliklerini oldukça iyi yansıtan dizi, adeta sizi alıp günümüzden 13 yüzyıl geriye götürüyor.

İnanılmaz ve büyüleyici bir zekaya sahip olan Ragnar, saldırdığı her yeri oldukça zeki planlar ve saldırı stratejileriyle ele geçirmeyi başarıyor. Bu zeka bize son yılların popüler dizisi La Casa De Papel de yer alan Profesör’ü anımsatmıyor değil.

Başarılı bir soygun girişimi için her adımı düşünerek adım adan profesör, bir araya getirdiği ekibine aylar süren bir eğitim kampı uygulamayı da unutmuyor. Polis ve diğer güvenlik güçlerinin atacağı her adımı önceden tahmin ederek, her zaman bir adım öne geçmeyi başarıyor. Kusursuz bir şekilde soygunu tamamlamak için zekası yeterli olabilecek mi bunu bize zaman gösterecek. Birbirinden güzel ve başarılı bu iki yapımı izlemediyseniz çok şey kaybetmişsinizdir.