Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sakaryalı taekwondocu Türkiye üçüncüsü oldu

Sakarya Büyükşehir Spor Kulübü taekwondo takımı sporcularından Ezgi Yağmur Kılınç,

Sakarya Büyükşehir Spor Kulübü taekwondo takımı sporcularından Ezgi Yağmur Kılınç, Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü oldu.

SAKARYA (İGFA) –  49 kiloda yarışan Büyükşehirli Kılınç, rakiplerini saf dışı bırakarak Türkiye üçüncüsü oldu ve Şubat ayında gerçekleştirilecek Başkanlık Kupası müsabakalarında milli takım adına yarışmaya hak kazandı.

Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ve 72 ilden 745 kulübe mensup 2047 sporcunun katıldığı şampiyona ile ilgili Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Konya’da düzenlenen Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü olan sporcumuz Ezgi Yağmur Kılınç’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” denildi.