Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zenit- Parma Hazırlık Maçında Zenit Geçti

Turkish Airlines Euroleague kapsamında

Turkish Airlines Euroleague kapsamında gerçekleşen hazırlık maçları son hız devam ediyor. 2000’den bu yana Avrupa takımları arasında düzenlenen ve kazananın Avrupa Basketbol Şampiyonu olarak adlandırıldığı ligde hazırlık maçları devam ediyor. 2021-2022 sezonuna kısa süre kalmışken hazırlık maçları devam etmektedir. Bu yıl sezon başlangıcı olarak 30 Eylül 2021 tarihi belirlenmiş olup 8 Nisan 2022 tarihinde sezonun sona ermesi planlanmakta.

Sezon hazırlık maçlarından olan Parma- Zenit maçında galibiyeti alan takım ise Zenit oldu. İlk hazırlık maçında Zenit 98- 74 Parma’yı yenerek oldukça yüksek bir farkla oyunu almış oldu. Karşılaşma boyunca Zenit galibiyeti elden hiç bırakmadı. Çeyrek sonuçlarına göre ilk çeyrekte 30-24, ikinci çeyrekte 25-16, üçüncü çeyrekte 24-12 ve son çeyrekte 19-22 skor ile oyun tamamlandı.

Sergilediği performans ile Zenit’te Billy Baron ön plana çıktı ve tam 22 sayı yaparak oyunun en yüksek bireysel skorlarından birini elde etti. Oyun kurucu Shabaz Napier 14 sayı yaptı. NBA patenti bulunan oyun kurucu, takımın yeni transferlerinden biridir. Alex Poythress 11 sayı ve 3 ribaund ve Mateusz Ponitka da 11 sayı, 3 Ribaund ve 2 top çalma yaparak galibiyeti takımlarına kazandıran diğer isimler oldular. betpasgiris.vip

Rusya merkezli profesyonel basketbol takımı olan Zenit Saint- Petersburg takımlarından biridir. 2003 yılında kurulan takım farklı isimlerle yolculuğuna başlasa da 2014 yılından bu yana Zenit Saint-Petersburg adıyla anılmaktadır.