Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Wasteland Warriors Oyunu

Wasteland Warriors oyunu online

Wasteland Warriors oyunu online olarak oynanabilen çok oyunculu bir mücadele ve kahramanlık oyunudur. Bu oyun içinde hepsi birbirinden zorlu ve tehlikeli olan düşmanları ortadan kaldırmanız gerekiyor. Bu sayede seviyeleri atlayıp oyunda zirveye çıkabilirsiniz. Çok oyunculu olarak oynana bu oyunda başlarken size aralarından seçim yapmanız için de dört farklı karakter seçeneği sunuluyor. Sizde hangi karakterler savaşmak istiyorsanız başlangıçta o karakteri seçebilirsiniz. Daha sonra ise zombilerle savaşıp, onları yok etmeye hemen başlayabilirsiniz. Son derece akıcı ve bol aksiyonlu bu oyunu birçok kullanıcı severek oynamaktadır. Düşmanlarınızın sizi yok etmemesi için hem daha güçlü olmanız gerekiyor hem de çok daha hızlı davranmak zorundasınız. Sonrasında ise kazandığınız puanlarla seviyeniz yükselecektir.

Wasteland Warriors Oyunu Nasıl Oynanır

Wasteland Warriors oyunu her ne kadar zorlu düşmanlarla ve zombilerle çevrili bir oyun olsa da oynaması ve oyun kontrolleri oldukça kolaydır. Oyunda temelde dünyayı zombi istilasından kurtarmanız gerekiyor. Ve her aşamayı kayıpsız geçmeniz gerekiyor. Her seviye geçildiğinde ana düşmanla karşılaşma puanınız artıyor. Ve hazır olduğunuzda da Ana düşmanla yani patronla karşı karşıya geliyorsunuz. Seviyeyi atlamak için ise bütün düşmanları yani zombileri ortadan kaldırmanız gerekiyor. Onların sizi yok etmelerini engellemek de dikkat etmeniz gereken bir diğer önemli noktadır. Bu yüzden kazandığınız tecrübe puanları ile marketten, ekipman alıp, karakterinizi güçlendirmeniz ve daha dayanıklı hale getirmeniz gerekmektedir.

Wasteland Warriors Oyunu İpuçları

Wasteland Warriors oyununda yer alan seviyeleri rahatça geçip, ilk sıralara yükselmek için bazı ipuçları vardır. Bu ipuçları ile hareket ederseniz çok daha kolay ilerleyebilirsiniz. Öncelikle, tabanca ve tüfeklerinizi atış menzili içinde olan düşmanlara yani zombilere ateşleyin. Bu sayede hem düşmanı yok etmiş hem de boşa mermi harcamamış olacaksınız. Bunun dışında, zombilerle yakın mesafeden savaşmayın, mesafenizi onların size zarar veremeyeceği bir nokta olarak ayarlayın. Böylece fazladan darbe almaktan ve can puanınızı kaybetmekten kurtulmuş olursunuz. Ve en önemlisi patronla yani ana düşmanla karşılaştığınızda silahlarınızın tam olarak dolu olduğuna emin olun. Dolu değilse onları doldurun. Ve patronun yani ana düşmanın zayıf noktalarına doğru ateş edin. Böylece onu yenme şansınızda fazlasıyla artmış olacak.