Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Veteriner Müşteri Takip Yazılımı

Veteriner hekim programları veteriner kliniklerinin çok daha sistemli ve daha profesyonel çalışmaları için hazırlanmış olan özel yazılımlardır.

Veteriner hekim programları veteriner

Veteriner hekim programları veteriner kliniklerinin çok daha sistemli ve daha profesyonel çalışmaları için hazırlanmış olan özel yazılımlardır. Bu tür veteriner hekim programları kullanan kliniklerde tüm işler eksiksiz ve kusursuz bir şekilde ilerlemektedir. Hiçbir karışıklığa mahal vermeden tüm hatsa takip ve randevu işlemleri sistem tarafından yapılmaktadır. Ve veteriner hekim olarak sizlere ise sadece minik dostlarınızla ilgilenmek kalacaktır.

Veteriner programı denildiğinde ilk olarak akla Bulutvet gelmektedir. Teknolojinin en güzel yanlarından biri olan bulut sistem ile çalışan bu program hem çok verimli ve kolay bir sisteme sahiptir hem de diğer yazılımlara göre çok daha düşük maliyetlidir.

Bulutvet’i diğer yazılımlardan ayıran en önemli özellikle bulut sistemle çalışıyor olmasıdır. Yani sabit bir bilgisayara kurulum vb. işlemler yapılmadan sadece bir kullanıcı adı ve şifre ile internet erişiminin olduğu her yerden kolaylıkla kullanılabilmektedir. Sabit yazılıma sahip olan programlar kliniğinizde bulunan bir bilgisayara yüklenip sadece bu bilgisayarda kullanılabilirken Bulutvet ile tüm sistemi cep telefonlarınızdan dahi istediğiniz yerde yönetebilirsiniz.

Bulutvet İle Çoklu Erişim

Bulutvet veteriner yazılımı programının kullanıcılarına sunduğu en büyük avantajlardan birisi de çoklu erişim hakkıdır. İstediğiniz kadar kullanıcıya ücretsiz olarak erişim hakkı sağlayabilirsiniz. Ve bunu kendiniz program içerisinde kolaylıkla yapabilirsiniz. Ücretsiz olarak kullanıcı ekleyebilir ve bu kişilerin programı kullanabilmelerine olanak sağlayabilirsiniz.

bulutvet.com adresi üzerinden giriş yapabilirsiniz.