Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Melvin Uluslararası Danışmanlık Hakkında

  Melvin Uluslararası Danışmanlık

 

Melvin Uluslararası Danışmanlık şirketi kurulduğu ilk dönemden itibaren müşterilerine en profesyonel hizmeti sunmaktadır.  İlaç , tıbbi cihaz  ve veteriner ilaçlar gibi tıbbi alanlarda ve kozmetik sektöründe gerekli olan tüm tescil ve ruhsatlandırma hizmetlerini firma başarılı bir şekilde sağlamaktadır. Bunun yanı sıra müşterilerin girmek istedikleri yurt dışı pazarında ya da ruhsat yenileme süreçlerinde ihtiyaç duyacakları tüm bilgileri alabilecekleri eğitimler de verilmektedir.

Hem yurt içinde hem de yurt dışında aktif bir şekilde çalışmalarını sürdüren firma, her geçen gün kendini biraz daha geliştirerek çeşitli alanlarda ruhsatlandırma faaliyetlerini sürdürmektedir. Biyosidal ruhsatlandırma ve veteriner tıbbi ürün ruhsatlandırma gibi kategorilerde de ruhsatlandırma sürecinde gerekli olan tüm belge ve raporları profesyonel bir şekilde hazırlar. Aynı zamanda firmanın kozmetik alanında da sağladığı hizmetler vardır.

Melvin Danışmanlık Kozmetik Hizmetleri

Tıbbi ve biyosidal ürünler olduğu zaman akıllara kozmetik ürünlerin gelmesi de kaçınılmazdır. Bu süreçte kozmetik ürünler alanında da çeşitli hizmetler sağlayan ve pazara katkısı olan Melvin Danışmanlık, ürünlerin firma ÜTS kaydının yapılmasını gerçekleştirir. Bununla birlikte EUP sistemine kaydı olan ürünlerin ÜTS sistemine de aktarılmasını ve kaydının yapılmasını sağlar.

Kozmetik alanında ürün başvuru işlemlerinin yapılması için Kozmetik Ürün Teknik dosyasının hazırlığını sağlar. Müşteriler talep ettikleri hizmeti başarılı bir şekilde alana kadar firma çalışmalarının profesyonel bir hizmet anlayışıyla devam ettirmektedir. Ayrıca Melvin Uluslararası Danışmanlık olarak farklı alanlarda da çeşitli hizmetler sunarak müşterilerine kaliteli hizmet anlayışını yansıtır.

Melvin Danışmanlık Diğer Hizmetleri

, okunabilirlik testi başta olmak üzere tıbbi cihazların dahi ruhsatlandırılmasını ve pazara açılmasını sağlayan firma, bu alanda başarılı bir hizmet vermektedir. Üstelik gerekli durumlarda marka tescil hizmeti ve çeşitli belgelendirme hizmetlerini de sağlamaktadır. Tüm bunlarla birlikte Melvin Uluslararası Danışmanlık şirketi olarak tüm hizmetlerini başvuru sürecinden onay aşamasına geçene kadar sürdürmektedir.

Firmanın sunduğu kaliteli hizmetlerden faydalanmak için online web adresi üzerinden direkt olarak çalışanlar ile irtibata geçebilirsiniz. Bu sayede talep ettiğiniz hizmeti en profesyonel bir şekilde alabilirsiniz.