İngiltere Uzatmalı Öğrenci Vizesi

İngiltere Uzatmalı Öğrenci Vizesi

PAYLAŞ

 

 

İngiltere’de dil eğitimi ve lisans, yüksek lisans gibi diğer eğitim programlarına katılma amacıyla alabileceğiniz vize türlerinden birisi uzatmalı öğrenci vizesidir. Bu sayede 6 ayın üzerinde eğitimlerinizle ilgili çalışmaları gerçekleştirebilir ve vize süreniz sona erene kadar belirli şartlarda çalışma hakkını elde edebilirsiniz.

İngiltere Öğrenci Vizesi sayesinde dil eğitimi almak üzere ülkeye giden kişiler haftalık 10 saat olarak çalışma hakkını elde etmektedirler. Lisans veya yüksek lisans eğitimlerinde ise bu süre haftada 20 saate çıkmaktadır. Part-time olarak elde edilecek olan bu sürelerde çalışma hakkının verildiği uzatmalı öğrenci vizesinin tarihi bittiğinde ise ülkeyi terk etmenize gerek kalmadan ülkeden yapacağınız başvurularla uzatılmasını sağlayabilirsiniz. Böylelikle ülke içerisinde kalmaya devam edebilir ve eğitiminizi kesintisiz bir şekilde sürdürebilirsiniz.

10 yıldan daha eski olmamak şartıyla ve vize bitim tarihi itibariyle 6 ay daha geçerliliği olan pasaportla ve başvuru formu, öğrenci belgesi, kabul yazısı, maddi durumunuzu gösterir belgeler, seyahat sağlık sigortası veya İngilizce seviyenizin tespit edildiği sınav sonuç belgesi gibi evraklarla başvuru yapabileceğiniz bu vize türü ile İngiltere eğitimlerini alabilirsiniz.

Eksiksiz ve hatasız olarak doldurmanız gereken belgelerin hangileri olduğunu ve nasıl başvuru yapabileceğinizi sizlere detaylı bir şekilde aktaracak olan sayfalarımız üzerinden ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Danışmanlık hizmetlerimiz sayesinde vize reddi alma riskinizi azaltacak olan adımları atabilir ve sorunsuz bir şekilde İngiltere Öğrenci Vizesi almak için harekete geçebilirsiniz.

 

PAYLAŞ