İngiltere Turistik Vize Evrakları

İngiltere Turistik Vize Evrakları

PAYLAŞ

İngiltere’ye ziyaret amacı gitmek isteyenlerden ülke vize istemektedir. Alınacak olan vize için bir takım belgeler eksiksiz ve tam şekilde tamamlanır. Ayrıca ülke konsolosluğu gerekli gördüğü hallerde ek belge de isteyebilir. İngiltere Turist Vizesi almak için gerekli olan belgeler:

Pasaport

Ziyaret için kullanılacak pasaport ziyaretten sonra da geçerliliğini 6 ay boyunca devam ettirmelidir. Ayrıca pasaportta vize basımı için karşılıklı 2 sayfa boş sayfa bulunması gerekir. Varsa eskiden kullanılan pasaportların da işlemler için sunulması gerekir.

Mali Durum Bildiren Belgeler

İngiltere seyahati esnasında harcamaları karşılayacak olan kişilerin ve seyahat edecek olan kişilerin mali durumları da ülke tarafından görülmelidir. Bu bilgilerde son 6 aya ait banka hesap hareketi gösterilebilir. Güncel tarihli olan banka hesap bilgileri de mutlaka bulunmalıdır. Mali durum belgeleri arasında son 3 aya ait olan maaş bordrosu da yer alır. Ayrıca İngiltere Turist Vizesi almak isteyenler çalıştıkları kurumdan tüm çalışma bilgilerini çıkarmalıdır. Sponsor olacak kişi birinci dereceden akraba olduğunda ise bu kişinin maaş bordrosu ya da malvarlığı gibi başlıklarda belge istenir.

Meslek bilgi evrakları

Öğren,m durumu gösterir belgeler

Fotoğraf

Tapu

Askerlik durum belgesi

Evlilik cüzdanı

Gidiş- dönüş uçak bileti

Gezi programı

Otel rezervasyonu

Şeklinde sıralanabilir. Bu belgelere ek belgeler de talep edilebilir. Talep edilme ihtimali olan ve söz konusu belgelerin nasıl, ne şekilde temin edilebileceğiniz sitemiz dahilinden öğrenebilirsiniz.

PAYLAŞ