Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İngiltere Öğrenci Vizesi Başvurusu

İngiltere öğrenci vizesi başvurusu

İngiltere öğrenci vizesi başvurusu alınırken kişilerin en fazla 6 ay boyunca geçerli bir vize alabilecekleri de belirtilmelidir. Bu vizenin temel adı Student Visitor Visa olarak belirlenmiştir. İngiltere Vize Başvuru Merkezleri üzerinden gerekli olan başvuru iletme adımlarını tamamlayabilirsiniz. Bu alanda aracı bir kurum ile iş birliği yapmanın sizin için daha verimli olacağı da eklenmelidir.

Vize Ücretleri Ne Kadar? 

İngiltere vizesi geçerlilik tarihine göre talep edilen ücretler de değişim gösterir. Kişilerin 6 aylık bir vize için ödemeleri gereken tutar 129 Dolar olarak belirlenmiştir. Her sene bu verilerde zamlara göre değişimler meydana gelebilir.

Vize Başvurusu Neden Reddedilir? 

İngiltere öğrenci vizesi ret nedenleri incelendiği zaman özellikle kişinin kalıcı olarak İngiltere’ye yerleşme planının olduğu fark edildiği anda bu vize başvurusu reddedilir.

  • Kişilerin banka hesaplarında yeterli güvence parasına sahip olmaması ya da sunulan bilgilerde belgelerde yanlışlık olması ret yanıtı almanın temel sebeplerindendir.
  • Bu aşamada kişilerin aracı kurumlar ile çalışması daha mantıklı olacaktır. Hem verilerin sunulması hem de evrakların toplanması aşamasında gerekli yardım bu firmalar tarafından sunulur.

Gelir Evrakları

İngiltere öğrenci vizesi başvurusu yapılırken en önem verilen evrakların başında kesinlikle gelir evrakları bulunuyor. Kişilerin resmi kaydı olan gelirlerini onaylı belgeler ile dosyaya eklemesi gerekir. Bu evraklar vizenin olumlu yanıt alıp almayacağı konusunda belirleyici role sahip seçeneklerdendir.