Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fark Yapı’dan Tunceli’de bir ilk! Muazzam rezidans yatırımı

Fark Yapı Yönetim Kurulu

Fark Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Aykan Çiçek Tunceli ili Atatürk mahallesinde 4000 m² arazi üzerine inşaat alanı olan içerisinde; Spor kompleksi, havuz, sauna ve hamam olan Tunceli’de bir ilk olacak muazzam rezidans projesine başladıklarını açıkladı.

Yaklaşık 25 milyon Türk lirası maliyetinde olan Ultra Lüx rezidansın adeta ‘’ otel konseptinde ve konforunda olacak’’ ifadelerini kullandı.

Memleketi olan Tunceli’nin gerekli yatırımların hak ettiği şekilde olmadığını belirten Fark Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Aykan Çiçek yapacakları projenin Avrupa konseptinde olacağını ve yatırım anlamında da bölge projelerine örnek teşkil edeceğini belirtti.

Toplamda 3 ayrı bloktan oluşan projenin anahtar teslim süresini 18 ay olarak hedefleyen Fark yapı Tunceli’ye farklı bir renk ile Avrupa inşasının bölgeye değer katacağını ve farklı yatırımcı şirketlerin de dikkatini çekip hem bölge gelişimine hem de bölge halkına iş istihdamı sağlayacağını belirtti.

 

Özellikle Avrupa’da yaşayan Tuncelili gurbetçilere; memleketleri olan Tunceli’ye yatırım yapmaları konusunda tereddüt etmemeleri gerektiğini belirtti.

‘’Tunceli bizimdir, hep beraber yatırımlarımızla daha da değerlendirip gelişmesine vesile olacağız’’ şeklinde konuştu.