Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Elektronik sigara zararlı mı?

Günümüz teknolojisinin hızla gelişmeşiyle

Günümüz teknolojisinin hızla gelişmeşiyle birlikte Elektronik sigara cihazlarındaki çeşitlilik ve yeni ürünlerle oluşan yeni talepler ile hızla büyüyen bir pazar haline gelmesi ve gittikçe daha geniş nufusa hitap etmesi insanların sigaradan kurtulması için bir çare olarak görmelerinden ve bunun bir çok kişi tarafından işe yarar bir yöntem olduğunun kanıtlanmasından kaynaklanmaktadır.

Vaporesso Luxe S sadece en güzel değil, aynı zamanda daha önce gördüğünüz en gelişmiş buhar cihazıdır. Duyarlı dokunmatik düğmeleri ile zarif, uçtan uca ekrana gömülü nefes kesici ekran size bu yüksek teknolojiye sahip cihazla en iyi etkileşimi sağlayabilir. Üstelik Vaporesso Luxe S, hepsi bir arada özel bir kıyafetle cihazı yapan büyük bir dizi yeni özellik ve ayar listesi yürütmek için en yeni yonga seti teknolojisini temsil eden OMNI Board 4.2 ve SKRR-S Tankı ile birlikte geliyor.

Vaporesso Luxe S, en hızlı OMNI board 4.0 yongasını tam olarak kullanabilmenizi sağlamak için dokunmatik ekran düğmelerini kullanır ve optimize edilmiş UI arayüzü, kolayca vaping yapmanın keyfini çıkarmanıza yardımcı olur. Titreşim özellikli düğmeler, ileri teknoloji cihazlardan beklediğiniz dokunsal geribildirimi sağlar.

Vaporesso GEN, yüksek güçlü cihazları insanlara her zamankinden daha kolay erişilebilir kılar. Pürüzsüz ama dokulu ve dayanıklı hisseden 107 gramlık bir gövdede 220W, sizin bir parçanız gibi hissedecek. Vaporesso GEN kit, olağanüstü bir yumruk sağlamak için her teneffüste ekstra vermeyi sürdürüyor. Yeni AXON Chip ile eşleştirilmiş olması her zamankinden daha kolay çalışmasını sağlar. SKRR-S tankıyla eşleştirilen Gen, sadece profesyoneller için olmayan gücü serbest bırakır. AXON yonga seti, son kullanıcılar için aygıtlara daha fazlasını sunma, daha fazla bilgi edinme ve daha fazlasını yapma yetkisi veren en yüksek kaliteli bileşenlerin bir kombinasyonudur.

Akıllı sistem çalışmayı hiç olmadığı kadar kolaylaştırır ve yeni ve deneyimli gazetelerin Vaporesso GEN’ten en iyi şekilde yararlanmasını sağlar. GEN’in Yumuşak dokunuşlu kılıfı 4 kat kaplamadan yapılmıştır, yumuşak kauçuk benzeri bir his verir, ancak yine de dokunuşa karşı pürüzsüz hale getirir. Son koruyucu kaplaması çizilmeye ve aleve karşı dirençli hale getirir.