Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antalyahaber.tv Her Daim Gerçek Habercilik Yapıyor

Antalyahaber.tv, Antalya’da yayın hayatına

Antalyahaber.tv, Antalya’da yayın hayatına başladı. Sosyal medya hesapları ve www.antalyahaber.tv web adresiyle hizmete geçen antalyahaber.tv, TTMEDYA bünyesinde olup genel müdürlüğünü Necat Aktaş yapmaktadır. Antalya’nın güncel haber, video ve görselleriyle yerelden, ulusala hizmet sunacak antalyahaber.tv, demokratik değerlere ve insan haklarına bağlılığıyla kurulmuştur. Gazeteciliğin evrensel ilkeleri çerçevesinden bir an olsun sapmayacaklarını belirten Genel Müdür Aktaş, “Gerçekleri nesnel bir biçimde, sansürlemeden ve saptırmadan halka aktaracağız. Basın Ahlak Yasası içinde sokağın düşünce ve ifade özgürlüğünü kullanması için uğraşacağız. Yayın özgürlüğümüzün temelinde insan hakları vardır” dedi.

Halkın doğru haber alma ve bilgi edinme hakkına sonuna kadar sahip çıkacaklarını belirten Genel Müdür Aktaş, “Her türlü sansürle mücadele edeceğiz. Antalyahaber.tv olarak biz önce gerçeğe karşı sorumluluklarımız olduğu düşüncesindeyiz. Yapacağımız bilgi ve haberlerle özgür düşünceden taviz vermeyeceğiz. Hiçbir ticari hizmette bulunmayıp, toplumsal nitelikte çalışmalar yapacağız. Yurttaşlara ileteceğimiz bilginin sorumluluğuyla çalışacağız. Meslek ilkelerimizden asla taviz vermeyeceğiz” ifadesini kullandı.

Birçok Kategoride Haberler Sizi Bekliyor
Antalya haber tv sitesi hem hızlı hem de özel bir biçimde tasarlanmış olması ile dikkat çekiyor. Sayfa üstünden farklı birçok haber antalya erişim konusunda bir sıkıntı yok. Her daim güncel olan gelişmeleri en doğru şekilde vermeyi şiar eden ajans; hem ulusal hem de yerel olarak bilinen tüm gelişmeleri sizlere sunuyor. Bunun için sitede online olmak yeterli.
En son haberleri öğrenmek çok kolay. Antalya’da ve bölgede neler olup bitti, ülkede en son nasıl gelişmeler yaşandı sorusunun yanıtını almak için siteye erişim sağlayın. İlgili kategori üstünden bilgi almanın önünde tek bir engel dahi yok. Bunun yanı sıra dilerseniz hızlı bir biçimde siteden Antalya Haber Tv manşetlere göz atın. Merak ettiklerinizin üstüne tıklayarak, doyurucu ayrıntılara ulaşmak mümkün olacak

Haber sitesinde her daim ekonomiye dair en son gelişmeler bulunuyor. Özellikle zaman zaman kullanılan grafikli anlatım sayesinde bilgiler ve yeni haberler akılda kalıcı bir hale geliyor. Sporun kalbi burada atmakta. Kentimizin iki takımı olan Antalyaspor ve Alanyaspor hakkındaki en son gelişmeleri buradan takip edin. Aynı zamanda ulusal spor haberlerini görüntülemek de yine zor değil.

Antalya haber sitesinde daha farklı haber başlıkları da var. Sağlık bunlardan birisi. Bu kategori içinde gündemin nabzını tutmak çok kolay. Ülkedeki, bölgedeki ve kentteki en son gelişmeleri takip edin. Tüm bunlara ek olarak siteden dış haberler, eğitim, güvenlik, genel, kültür sanat, magazin, medya, politika, yaşam, turizm, güncel ve dünya haberlerini de takip etmek mümkün. Hem tarafsız hem de hızlı olan ajans, bu konuda mesleğin getirmiş olduğu etik ilkelere uyum sağlayacağı yönünde yemin etti.

Antalya Haber sitesinin oldukça geniş olan bir çalışma ekibi var. Böylelikle haber akışı çok fazla. Üstelik bunları görsel materyallerle desteklemekte. Merak ettiğiniz ve dikkatinizi çeken haberlere dair hem video izleyebilir hem de resimleri kontrol edebilirsininiz. Bu konuda çok zengin olan bir içerik var. Beklentileri sonuna kadar karşılıyor.

Aynı zamanda haber sitesi sosyal medyayı çok etkili bir biçimde kullanıyor. Ajansı farklı birçok platform üstünden takip edin. Twitter, Instagram ve Facebook bunların başında geliyor. Böylelikle en son gelişmeleri tek bir tıklama ile cep telefonu üstünden öğrenmek çok zor değil. Objektif haberciliğin genç adresi olan Antalya haber tv ile her türlü gelişmeden en kısa süre içinde haberdar olun.
https://www.facebook.com/antalyahabertv/

https://www.instagram.com/antalyahabertv/