Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kobitsa Sırma Su

Kobitsa tüm işletmelerin hammadde haricinde ihtiyacı olan her türlü malzeme ve hizmet alımında en uygun şartları sağlayabilmesi adına onları tek bir çatı altında toplayan bir kuruluştur.

Kobitsa tüm işletmelerin hammadde

Kobitsa tüm işletmelerin hammadde haricinde ihtiyacı olan her türlü malzeme ve hizmet alımında en uygun şartları sağlayabilmesi adına onları tek bir çatı altında toplayan bir kuruluştur. Sizlerde firmanız için Kobitsa başvuru sürecini tamamlayabilirsiniz. Böylelikle firmanız ve sizin gibi üye olan tüm firmaların ortak ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toplanmasına ve böylelikle toplu ve yüklü rakamlarda verilecek olan siparişler sayesinde çok güçlü bir pazarlık sürecine ve uygun fiyatlı satın alma imkânına sahip olmasına aracı olabilirsiniz.

Kobitsa firması olarak üyelerimiz için özel tedarikçilerle anlaşmaktayız. Bu tedarikçiler farklı sektörlerde çalışan ve alanında en iyi olan tedarikçilerdir. Anlaşmalarımız ve güçlü satın alma imkânımız sayesinde işbirlikçi tedarikçilerimizden üye firmalarımızın ihtiyaçlarını piyasa fiyatlarının çok altında sağlamaktayız.

Kobitsa firması olarak Sırma su ile anlaşmamız bulunmaktadır. Firmalarınızın su ihtiyaçları için piyasa fiyatlarının altında faydalı alımlar yapmak istiyorsanız bizlere ulaşabilir ve firmanızı üye sınıfımıza kaydedebilirsiniz.

Kobitsa İle Güçlü Satınalma İmkânı

Kobitsa olarak güç birliği sayesinde hem alıcılara hem de satıcılara fayda sağlayan bir uygulama sunuyoruz. Üyelerimiz için toplu sipariş rakam ve içeriklerini oluşturuyoruz. Bu toplu alımlar sayesinde tedarikçi firmalardan çok uygun fiyat teklifleri alabiliyor ve böylelikle firmaların tüm ihtiyaçlarını çok daha uygun mal etmelerini sağlıyoruz.

Petrol ofisi ile yapmış olduğumuz anlaşma sonucunda yakıt giderlerini minimuma düşürüyoruz. Yine birkaç farklı kargo firması ile yapmış olduğumuz Kargo anlaşması sayesinde girdi maliyetlerinizi düşürüyoruz.