antalya escort

bodrum escort

ankara escort

1xbet

van haber

DOLAR 20,0700 0.5%
EURO 21,5561 0.75%
ALTIN 1.254,870,41
BIST %
BITCOIN 5603083,31%
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Aşk acısı’ çekene kamu finansmanı!

‘Aşk acısı’ çekene kamu finansmanı!

ABONE OL
24 Mart 2023 19:01
‘Aşk acısı’ çekene kamu finansmanı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni Zelanda hükümeti, sevgilisinden ayrılan 12-24 yaş arası gençlerin ayrılık sürecindeki travmalarla başa çıkabilmeleri için “Love Better” (Daha İyi Sev) isimli bir kampanya başlattı. 3 yıl sürmesi planlanan kampanya için 4 milyon dolar bütçe ayrıldı.

İSTANBUL (İGFA) – Yeni Zelanda’da yaklaşık bin 200’den fazla gencin erken aşk ve incinme deneyimleriyle başa çıkmak için desteğe ihtiyaçları olduğu bildirildi.

Konuyu Sosyal Kalkınma ve İstihdam Bakan Yardımcısı Priyanca Radhakrishnan duyurdu.

Ekonomist dergisinin aktardığı habere göre ayrılıkların, gençler arasında atlatılması zor bir imtihan olduğunu ifade eden Bakan Yardımcısı Radhakrishnan, bu kampanyanın diğer gençlere kendi güçlerini, öz değerlerini ve dirençlerini geliştirmelerinde ilham olabileceğini söyledi.

Kampanyanın, gençlerin gelecekteki ilişkilerine olumlu katkı sunmayı amaçladığını vurgulayan Radhakrishnan, “Love Better” kampanyasının, aile içi ve cinsel şiddetle mücadeleye yönelik daha geniş bir stratejinin parçası olduğunu anlatarak, bu yönde, utanç verici istatistikler olduğunu, bu döngüyü kırmak için konuya daha yenilikçi yaklaşılması gerektiğini kaydetti.

Edinilen bilgiye göre Yeni Zelanda’da, her yıl 100 binden fazla aile içi şiddet vakası soruşturulurken, 2020 verilerine göre de Yeni Zelanda polisine 9 bin 723 cinsel şiddet ihbarı geldiği, ihbar edenlerin yaklaşık yarısının olay sırasında 18 yaşın altında olduğunun belirlendiğin altı çizildi.

En az 10 karakter gerekli
tiktok takipçi hilesi