Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yerden Metrelerce Yüksekte Çalışıyorlar!

ALPYILDIZI firmasındaki Endüstriyel dağcılar,

ALPYILDIZI firmasındaki Endüstriyel dağcılar, hayatta kalmanın mucize sayıldığı zorlu coğrafyalarda, mega yapılarda ve gökdelenlerde iple erişim sistemleriyle insanları ve yapıları korurken aynı zamanda onları inşa da ediyorlar.

Yerden metrelerce yüksekten düşecek bir kayanın yaşamı ve yapıları tehlikeye atacağının farkında olarak. Her gün binlerce insanın geçtiği karayollarında ve tren yollarında çelik tel ağlarla ve kaya bariyerleriyle şev koruma uygulamaları yapıyorlar. Endüstriyel dağcılar yani iple erişim uzmanları yer çekimiyle şaka olmayacağının farkında. Uygulama öncesi riskleri iyice analiz edip, doğru projelendirmeyle birçok kişinin hayatını korumakla birlikte yolların açık kalmasını da sağlıyor.

ALPYILDIZI firmasının endüstriyel dağcıları bu işi yapmak için İngiltere ve Kanada merkezli eğitim ve sertifikalara da sahipler. Böylelikle çalışmalarında sürprizlere de yer vermiyorlar.

İple erişim uzmanları sadece kaya ve taş düşmesine karşı mücadele vermiyorlar. Şehrin kalbinin attığı mega yapılarda ve modern endüstrinin büyük projelerinde de yer alıyorlar.

Endüstriyel dağcılar kentsel yapılarda yerden metrelerce yüksekte Şehrin vazgeçilmez yapılarındaki cam temizliği, boya, aydınlatma, reklam, bakım, tamir işlerini yapıyorlar. Bu sayede yapıların daha görünür ve büyüleyici olması için yepyeni bir deneyim sunuyorlar.

Türkiye’de sayıları yüzlerle ifade edilen gökdelenlerde cam temizliği iple erişim sektörünün önemli bir çalışma alanı. ALPYILDIZI Dünya’nın rengarenk bir gökkuşağı olduğunu ve yaşamın hayranlık uyandıran tüm renklerinin daha iyi görünmesi için camların temizliğini “kirli işlerinizi bize bırakın” diyerek kendilerine bırakılmasını istiyorlar.

İple erişim uzmanları yüksekte çalışma yaptıkları tüm uygulamalar sırasında yerde yaya ve araç trafiğini engellemeden, görüntü kirliliği yaratmadan insanların hayatını kolaylaştırarak unutulmaz bir deneyim yaşatıyorlar.

Modern endüstriyel tesislerde üretim, montaj ve herhangi bir işlem söz konusu olduğunda verimliliğin esas olduğunu herkes bilir. ALPYILDIZI’nın iple erişim profesyonelleri işlerin kesintisiz olarak yürümesini ve iş yükünü hafifleten yenilikçi endüstriyel dağcılık yöntemleriyle çalışmaların sorunsuz bir şekilde ilerlemesini sağlıyor. Endüstriyel dağcılar sundukları rekabet avantajları ile operasyonel verimliliği arttırırken, hizmetleri sayesinde firmaların asıl işlerine konsantre olmasını da sağlıyor.

Endüstriyel dağcılarımız kullandıkları iple erişim yöntemleriyle iskele ve vinç gibi geleneksel yöntemlere gerek kalmadan uygulama yapılacak bölgeye hızlıca erişir ve alternatif yöntemlerin uğrattığı zaman kaybından kurtarır.

Endüstriyel dağcılık ile iple erişim sistemleri bugün yüksekteki her işte sundukları avantajlar ile Dünya’nın her yerinde ön plana çıkmaktadırlar. Türkiye’de ise ağırlıkla hizmet verdikleri alanlar; ulaşım yolları, madenler, hidro elektrik santralleri, gökdelenler, alış veriş merkezleri, rüzgar türbinleri ve fabrikalardır.

Unutmayın yer çekimine meydan okuyorlar.