Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Organizasyon Hizmetleri

  Uzun yıllar batı

 

Uzun yıllar batı ülkelerinde düzenlenen çeşitli özel gün etkinlikleri son yıllarda ülkemizde ilgi görmeye başlamış ve çeşitli organizasyon çalışmaları yapılmaya başlanmıştır. Bu hizmetlerin daha iyi verilebilmesi ve ailelerin taleplerini karşılayabilmek için VIP Girişim A.Ş çatısı altında Cansın Event Organizasyon şirketinin kurulduğu görülüyor. Özellikle doğum öncesinde bazı anne adayları doğum sonrası için hastane odası süsleme talepleri bulunmaktadır.

Anne adayı kişilerin yakınları doğum odası süsleme hizmetleri için firmadan yardım almakta ve anneye sürpriz yapmaktadır. Aileler ya da arkadaş çevreleri doğuma hazırlanan anneye destek olmak amacıyla baby shower etkinliği düzenliyorlar. Baby shower nedir denildiğinde anne adayına morel vermek ya da doğum öncesi maddi destek sağlamak amacıyla düzenlenen bir organizasyondur.

Baby Shower Ne Demektir?

Kısaca tanımlamak gerekirse bebeğin dünyaya gelişini önceden kutlamak için yapılan bir eğlence organizasyonudur. İngilizce olan baby shower Türkçe’de bebek ve duş sözlerinin bir araya gelmesinden oluşmaktadır. Burada anne adayını hediyelerle yıkamak ve ona destek olmak amaçlanmaktadır. Bebek dünyaya geldikten sonra birçok etkinlikler yapılmaktadır. Ancak doğum öncesi anne adayları çeşitli stresli durumlara girebilmekte, doğum eşyalarını tamamlamak için bir takım masraflara girmektedir. Bu uygulama her ülkede farklı zamanlarda yapılabilmektedir. Amaç anneye manevi ve maddi destek sağlamaktır. Cansın Event firması baby shower organizasyonlarını özenle yaparak sizlere güvenli hizmet veriyorlar.

Baby Shower Kimler Düzeler?

Cansın Event firması gelen taleplerin daha çok doğum sonrası dönemler için geldiğini bildirmektedir. Doğum sonrasında anne ve bebek için çeşitli hediyeler sunulmak için baby shower organizasyonu yapıldığı için bu etkinliği genellikle annenin arkadaşları tarafından düzenlenmektedir. Çoğu zaman aile bireyleri, anneanne gibi kişilerde düzenlemektedir. Kültürel bir etkinlik olarak gelen misafirlere sunulacak olan çeşitli yiyecek çeşitlerinin hazırlanması, bebek adına özel hediyeliklerin hazırlanması uzmanlık isteyen bir iştir. Bu nedenle profesyonel organizasyon hizmeti veren şirketlerden destek alabilirsiniz. Cansın Event çalışanları tüm organizasyon çeşitlerinde kaliteli hizmetler veriyorlar.

İlk Etkinlik

Bebekler doğduktan sonra birçok etkinlik düzenlemek zorunda kalabilirsiniz. Bunlardan ilke bebek diş buğdayı etkinliğidir. Bebeklerin ilk dişi çıktıktan sonra, anneler bebeğinin büyümeye başladığını ve dişlerinin sağlıklı bir şekilde gelişmesi için aile çevresi ve arkadaş çevresi ile diş buğdayı günü yapar. Geniş katılımlı bir etkinlik düşünenler günler öncesinden hazırlıklar yapmaya başlamalıdır. Sizleri bu zahmetlerden kurtarmak için Cansın Event firması kurulmuş ve sizlerin yapacağı tüm işleri yaparak, sizlerin planladığı gün istenilen yerde düzenleme yapıyorlar. Misafirlerinize sunacağınız diş buğdayı yiyecekleri, çeşitli ikramlıklar, etkinliğin yapılacağı alanın süslenmesi, misafirler için özel hediyelerin hazırlanması gibi tüm işlemleri sizler adına yapıyorlar.

Hastane Odası

Doğumlarını özel hastanelerde yapacak olan anne adayları için doğum sonrası kalınacak olan hastane odaları özel olarak hazırlanmakta ve süslenmektedir. Bunu genellikle anne adayının yakın çevresi talep etmektedir. Cansın Event firması ile iletişim kuran kişiler, doğumun yapılacağı tarihi belirterek istedikleri şekilde hastane odası süsleme işlemlerinin yapılmasını sağlayabiliyorlar. Firma yetkilileri süsleme yapılacak odanın durumunu inceleyerek, odayı en iyi nasıl süsleyebileceklerine, doğacak olan bebeğin cinsiyetine göre renk ve figür seçimlerine karar veriyorlar. Ailelerin özel istekleri her zaman ön planda tutuluyor ve anne doğumdan geldiğinde kendisini özel süslenmiş odada bularak kendisini daha mutlu hissedecektir. Firma ani durumlarda da hizmet vererek birkaç saat içerisinde oda süslemesi hizmeti veriyorlar. Doğum sonrası hastanede kalma süresi ortalama 2 gün olduğu için verilen hizmet süreside o kadar olmaktadır.

Doğum Günü Kutlamaları

Bebeklerinin büyüdüğünü gören aileler kendilerini daha mutlu hissetmektedir. Bunun için bebeklerinin büyüdüğünü sevdikleri ile paylaşmak için her yaş döneminde doğum günü kutlamaları yaparlar. Anne ve babalar kendi doğum günlerini kendi aralarında yaparken, bebeklerinin doğum günlerini sevdikleri ile birlikte yapmak isterler. Bunun için doğum günü kutlamaları için çeşitli hazırlıklar yapmaya başlarlar.

Bebeklerinin isimlerinin yazılı bulunduğu çeşitli kapı ve buzdolabı süslerinin hazırlanması, misafirleri sunulacak yiyeceklerin hazırlanması, kutlamanın yapılacağı alanın süslenmesi, çocukların eğlenebilmesi için çeşitli etkinliklerin yapılması zahmetli bir uğraştır. Cansın Event Organizasyon firması ile iletişime geçerek, tüm hazırlıkların firma tarafından yapılmasını sağlayabilirsiniz. Firma size doğum günü etkinliğinin daha iyi olabilmesi için tüm seçenekleri sunacak ve sizlerin seçim yapmasını isteyecektir. Sizlerin talebi doğrultusunda tüm hazırlıkları istenilen gün ve saatte hazır edecek misafirlerinizin en iyi şekilde ağırlanmasını sağlayacaktır.

Görsel Çalışmalar

Cansın Event Organizasyon firması cansinevent.com web sitesi üzerinden tüm faaliyetleri hakkında bilgiler vermeye çalışıyor. Özel günler için organizasyona ihtiyaç duyanlar bu site üzerinden istedikleri hizmeti inceleyebilmekte, firma ile iletişime geçerek fikir ve hizmet satın alabilmektedir. Verilen hizmetlerin tamamında fotoğraf çekme, video kaydı oluşturma ve tüm ortamlar için en iyi süsleme işlemleri yapma hizmetleri veriyorlar.

Aileler doğum sonrasında, doğum günü kutlamalarında, diş buğdayı etkinlikleri ve tüm etkinliklerde misafirlerle ilgilenmekten fotoğraf çekmeye fazla zaman ayıramazlar. Firma fotoğraf çekme hizmeti vererek, sizler adına en güzel anları yakalayarak fotoğraflamaktadır. Birçok şey anlık olarak yaşanmakta ve kısa süre sonra unutulmaktadır. Ancak fotoğraflar yaşanılan anları yıllarca size hatırlatacaktır. Bebeğinizin doğduğu günden itibaren büyüme anlarına kadar her anı fotoğraflayarak güzel bir albüm oluşturabilirsiniz. Cansın Event doğum fotoğrafları organizasyonu kapsamında yaptığı tüm çalışmaları sizlere albüm oluşturarak sunuyor.

Kapı Süsleri

Kapı süsleri özel günler için yapılan oda süslemelerinin olmazsa olmaz bir parçasıdır. Özel tasarımlarla oluşturulacak bir kapı süslemesi ilk dikkat çeken unsur olacaktır. Bunun için tasarımın oldukça özenli hazırlanması gerekir. Cansın Event Organizasyon firmasında alacağınız tüm organizasyon hizmetlerinde sizlere yapılacak kutlamaya özel tasarımlar oluşturacaklar. Firmanın sitesinde oluşturduğu kategori bölümünden tasarım örneklerini seçebiliyor ve firmadan aynısını talep edebiliyorsunuz.

Bebeğiniz için yapacağınız özellikle doğum günleri organizasyonları için bebeğinizin isminin yazılı bulunduğu özel tasarımları yaptırabilirsiniz. Firma tüm işlerini profesyonelce yapıyor ve sizler için tüm tasarımları özel olarak hazırlıyor. Kapı süsü tasarımlarını talebe göre, aynalı, ahşap üzerine işlemeli ya da çeşitli kumaş kaplamalı ürünler üzerine isim işlemeli ve çiçek süslemeleri ile oluşturmaktadır.

Organizasyon Ürünleri

Cansın Event Organizasyon firması ile yapacağınız anlaşmaya göre kullanılacak olan ürün seçeneklerini belirleyebiliyorsunuz. Tüm organizasyonlar için ikramlık, hediyelik ve süsleme ürünleri için özel tasarımlar ve çalışmalar yapıyorlar. Organizasyonlarda kullanılacak olan çeşitli masa, tabak, bardak gibi ürünler demirbaş ürün olarak gösterilir ve bu ürünler tamamen firmaya aittir. Organizasyon sonrasında firma bu ürünleri tekrar geri alır. Zarar gören ürünler yapılan anlaşmaya göre ücreti müşteri tarafından karşılanır.

Organizasyon bitiminde, kapı süsleri, oda süsleri, özel tasarlanmış panolar, çeşitli hediyelikler, takı yastığı, ikramlıkların tamamı, oluşturulan anı defteri gibi ürünlerin tamamı müşteriye kalmaktadır. Aileler bazı tasarım ürünleri ömür boyu saklayarak, güzel bir anı olmasını sağlamaktadır. Firma vermiş olduğu organizasyon hizmetleri ile aileler organizasyonun daha ekonomik olarak yapılmasını sağlamaktadır. Ülkemizde bu tür etkinliklerin yaygınlaşması için tüm hizmetlerinde kalite ve güvene önem vererek, daha az maliyetle özel günlerin kutlanmasını sağlıyorlar.