Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Deterjan Dolum Makinası 

Avrupa standartlarına uygun şekilde

Avrupa standartlarına uygun şekilde üretilmiş olan deterjan dolum makinası, sıvı akışkanlık derecesine göre kontrol edilebilir PLS ekran ünitesi üzerinden yönetilebilmektedir. Farklı çaplarda olan kaplara uygun şekilde tasarlanmış olan dolum makinası, ölçü ve litre ayarı yapılarak tamamen dijital bir hizmet sağlayabilme disiplinine sahiptir. Pratik bir kullanım ve profesyonel bir çalışma için ideal performans sağlayacaktır.

Deterjan Dolum Makine Özellikleri 

Saatte 1000 ile 10000 dolum yapabilme kapasitesine sahip olan deterjan dolum makinası, farklı çaplarda olan kaplara uygun şekilde dizayn edilmiştir. Ortalama bir deterjan kabının istenilen ölçülerde doldurulmasını maksimum 8 ünite üzerinden dakikalar içerisinde gerçekleştirecek olan dolum makinesi, farklı dolum sistemleri için ayarlanabilecek şekilde üretilmiştir.

İstediğiniz hizmeti alabileceğiniz firmamız, sizlere yedek parça, kurulum ve bakım-onarım işlemlerinde de destek olarak, işlerinizin hızlı bir şekilde tamamlanmasına destek olacaktır.

  • UV Lamba
  • Hepa Filtre
  • 2. dolum istasyonu
  • Otomatik kap alma

Ürün Kalitesi Standartlarına Uygun Dolum Makinesi 

Profesyonel ve kusursuz bir şekilde çalışmakta olan makinalar, aktarılacak sıvının hacmine ve köpürme potansiyeline göre ayarlanabilmektedir. Hijyenik ve Avrupa standartlarına uygun bir şekilde üretim yapılabilmesi için sabitleyici ve hız ayarı kontrol edilebilecek düzeyde ayarlanmış olan makinalar, kap çapına ve şişe ölçülerine göre dolum yapmak için ideal kodlamalara sahiptir.  Aynı zamanda yazılımlar üzerinden de PLC ekranından kolay bir kullanım sağlayacaktır.