Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Avukat Bilal Çelik

Aile Hukuku, Miras Hukuku,

Aile Hukuku, Miras Hukuku, Ticaret Hukuku ve İcra İflas Hukuku gibi birçok konuda uzmanlığa sahip olan Avukat Bilal Çelik, onu bu noktaya taşıyan eğitim hayatına doğum yeri olan Şanlıurfa’da başlamıştır. İlk- orta ve lise eğitimlerini burada tamamladıktan sonra 2003 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesini kazanmıştır.

Kariyerinin en büyük başarılarından birisi olan Çelik Avukatlık Bürosu’nda birçok farklı hukuki alanda hizmet vermiştir. Hem bireysel müvekkiller hem de şirketlerle yapılan çalışmalara imza atmıştır. Topluma yardım çatısı altında yaptığı birçok çalışması arasında bilgilendirici yazıları ve sıklıkla sorulan sorulara cevap niteliğinde olan makaleleri yer almaktadır. Özellikle tüm dünyanın büyük zorluklar atlatarak geçirdiği pandemi döneminde merak edilen konular için hazırladığı yazılar, birçok kişiye yardımcı olmuştur.

Bu yazılar arasında, ‘Korona Virüs Döneminde Yapılabilen Hukuki İşlemler’, ‘Korona Sebebiyle İşini Kaybeden Vatandaşlar İçin Alınan Önlemler’, ‘Koronavirüs İşten Çıkarma Yasağı’, ‘Korona Virüs Salgını ve Hukuki Karşılığı’ gibi başlıklar yer almaktadır. İstanbul merkezli olan bürosu kapsamında sadece bu ille sınırlı kalmayan hizmetler veren Çelik, insanların geçtiği pandemi sürecinde karşılaştığı farklı sorunlara yardımcı olan çalışmalar sunmaktadır. Avukatlık ve danışmanlık hizmetlerini, Çelik Avukatlık Bürosu bünyesinde sunan ve farklı alanlarda uzmanlaşmış olan avukatlar da bulunmaktadır. Bilgilerini kolay erişilebilir, hizmetlerini hızla ulaşılabilir kılan Çelik, Çelik Avukatlık Bürosu’nun web sayfasının yanı sıra kişisel bir web sitesine de sahiptir.