Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Glactro’nun Genç Girişimcisi Recep Öztürk

  16 yaşında kurduğu

 

16 yaşında kurduğu Glactro Music isimli Müzik Dağıtım Şirketi ile beraber çalıştığı sanatçıların şarkılarını internet üzerinde milyonlarca kişiyle buluşturan Recep Öztürk, Glactro adını verdiği yeni girişimi için çalışmaları sürdürdüğü, yerli internet girişiminin detaylarını paylaştı.

 

 

Glactro için çalışmaları sürdüren Recep Öztürk, yerli internet girişiminin detaylarını paylaştı. Başarıyla devam eden eğitim hayatının yanı sıra genç girişimci olarak da dikkat çeken Recep Öztürk, daha büyük kitlelere ulaşmak için hazırlanıyor. Dünyanın her yerinde aktif olarak kullanılan müzik uygulamalarında büyük kitlelere ulaşmayı başaran ve daha da çok müzik severlere ulaşmayı hedeflemeyi planladığı bu projesinde Müzik odaklı bir proje olmaktan öte farklı alanlardaki tüm içerik üreticilerini bir araya getirerek birçok farklı içerik çeşidiyle ilginç bir trend yaratacağını düşündüğümüz bir platform kurmaya başlıyor.

Bu platformda interaktif videolar üretip, bu videoları amatör veya profesyonel farketmeksizin her türdeki sanatçı ve söz yazarlarıyla beraber yeni bir video kategorisinde barındırmaya ve paylaşmaya yarayan bir sosyal medya platformu olan Glactro için Türkiye’de önemli bir bekleyiş olduğu gibi Amerika, Avrupa ve Asya ülkelerinde yapılacak reklamlarla büyük etkileşim beklediğini söyleyen ve bu teknolojiyi ihraç etmeyi hedefleyen Recep Öztürk, Bu girişimi için kurduğu ekibinde projesinde kendisine eşlik eden 7 yazılımcı ekip arkadaşıyla beraber çalışmalara hızla devam ediyor.

Yatırımcılar için büyük bir fırsat olacak bu yeni internet girişiminin Türkiye’de hızla yaygınlaşıp yeni sosyal medya fenomenleri ortaya çıkarması bekleniyor.

 

 

Sosyal medyayı da aktif kullanan genç girişimci Recep Öztürk‘ün son dönemde gündemde olması medyanın dikkatini çekti. İlerleyen süreçte medya işiyle daha da çok ilgilenmek istediğini belirten Öztürk, geleceğin girişimcilerinden biri olarak görülüyor. Gelecekte gerçekleştireceğini düşündüğümüz diğer bireysel projeleri ise Instagram ve YouTube platformları odaklı olacağı düşünülüyor.

 

 

RECEP ÖZTÜRK KİMDİR?

29 Mayıs 2002 tarihinde Lüleburgaz’da doğmuştur. Girişimcilik hikayesi henüz ortaokul öğrencisiyken başlamıştır. O zamanlarda hobi olarak başladığı sosyal medya alanındaki çeşitli çalışmalarında büyük başarılar kazanmıştır. 2015 yılında kurduğu bir müzik platformu sayesinde daha da büyük başarılara adım atan Recep Öztürk, beraber çalıştığı ünlü isimler ve internet sektöründeki sosyal medya girişimleriyle de dikkat çekiyor. 2018 yılında İstanbul’da henüz 16 yaşındayken kurduğu  Glactro Music isimli Müzik Dağıtım Şirketi ile beraber çalıştığı sanatçıların şarkılarını internet üzerinde milyonlarca kişiyle buluşturmuştur.